22/07/2022 22/07/2022 Παρακολουθήστε την υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, και την βατοπαιδινή αδελφότητα.  Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, με αφορμή την πανήγυρη της συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων, της οποίας και θα προεξάρχει. Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική αγρυπνία και...
22 Ιουλίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2022 - 17:44

Υποδοχή Μητροπολίτη Πατρών στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (video)

Διαδώστε:
Υποδοχή Μητροπολίτη Πατρών στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (video)

Παρακολουθήστε την υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, και την βατοπαιδινή αδελφότητα.

Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, με αφορμή την πανήγυρη της συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων, της οποίας και θα προεξάρχει.

Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική αγρυπνία και αύριο το πρωί η πανήγυρη θα ολοκληρωθεί με την ευχαριστιακή σύναξη. 

Ακούστε στο βίντεο τον γέροντα Εφραίμ να μιλά για τους «καρπούς» του Βατοπαιδίου, που ξεπερνούν τους 70, για τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη, για τις προσευχές των μοναχών και για τη σύνδεση της Μονής με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της πανήγυρης, ο Σεβασμιώτατος θα χειροτονήσει  εις πρεσβύτερον έναν διάκονο. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων