12/09/2019 12/09/2019 Με το αγιορείτικο τυπικό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεωργίου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο οποίος θα προεξάρχει στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε στην είσοδο της Ι.Μ.Μ. ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ μαζί με την συνοδεία των Πατέρων της Ιεράς Μονής. Στη συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό, όπου...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 20:27

Υποδοχή του Μητρ. Γουινέας και του Υφ. Μακεδονίας στην Ι.Μ.Μ.Β.

Διαδώστε:
Υποδοχή του Μητρ. Γουινέας και του Υφ. Μακεδονίας στην Ι.Μ.Μ.Β.

Με το αγιορείτικο τυπικό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεωργίου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο οποίος θα προεξάρχει στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης.
Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε στην είσοδο της Ι.Μ.Μ. ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ μαζί με την συνοδεία των Πατέρων της Ιεράς Μονής. Στη συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό, όπου τελέστηκε δέηση.

Φωτορεπορτάζ:  Ραφαήλ Γεωργιάδης

Ο Γέροντας Εφραίμ καλοσώρισε τον Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεώργιο:

Ο Σεβασμιώτατος από την μεριά του ευχαρίστησε τον γέροντα Εφραίμ και αναφέρθηκε στη ζωή της Αφρικής που για ένα κομμάτι ψωμί στα χέρια τους γίνεται δοξολογία στο Θεό.
Για τον εορτασμό έφτασε στην Ιερά Μόνη, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, και ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι η Ορθοδοξία και ο ελληνισμός είναι δυο κρίκοι αλληλένδετοι που όσο και να προσπαθήσει κάποιος δε μπορεί να τους διαρρήξει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων