06/01/2024 07/01/2024 Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ και η Βατοπαιδινή αδελφότητα υποδέχθηκαν το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας Μαρσέλ Τσολάκου με τη συνοδεία του.  Έγινε η προβλεπόμενη από την εκκλησιαστική τάξη επίσημη υποδοχή στην πύλη της Μονής, και εν συνεχεία στο Καθολικό της Μονής όπου έγινε ειδική δέηση και αντηλλάγησαν...
06 Ιανουαρίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 13:53

Υποδοχή του Πρωθυπουργού Ρουμανίας Μαρσέλ Τσολάκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Υποδοχή του Πρωθυπουργού Ρουμανίας Μαρσέλ Τσολάκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ και η Βατοπαιδινή αδελφότητα υποδέχθηκαν το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας Μαρσέλ Τσολάκου με τη συνοδεία του.

Έγινε η προβλεπόμενη από την εκκλησιαστική τάξη επίσημη υποδοχή στην πύλη της Μονής, και εν συνεχεία στο Καθολικό της Μονής όπου έγινε ειδική δέηση και αντηλλάγησαν λόγοι.

«Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ μαζί με την Τιμία συνοδεία σας, σας καλωσορίζουμε στην Μονή Βατοπαιδίου, στη Μονή αυτή που είναι το παλλάδιο της Παναγίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γέρων Εφραίμ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεστε εδώ. Ήρθατε πρώτη φορά ως πρόεδρος της Βουλής της Ρουμανίας και τώρα στο ανώτερο αξίωμα του Πρωθυπουργού της χώρας», είπε.

Αναφερόμενος στην Μονή, είπε ότι είναι ένας τόπος ο οποίος προσέφερε πολλά εις την Οικουμένη.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων