01/03/2022 01/03/2022 Παρακολουθήσατε σε απευθείας μετάδοση τη «Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και Ρουμάνους πιστούς της Γαλλίας», η οποία άρχισε στις 19:30 (ώρα Ελλάδος). Η Διαδικτυακή Σύναξη μεταδίδεται ταυτόχρονα από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv) και από τις σελίδες μας: στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:  www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency και στην επίσημη σελίδα...
01 Μαρτίου, 2022 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2022 - 22:15

Η Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Η Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ

Παρακολουθήσατε σε απευθείας μετάδοση τη «Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και Ρουμάνους πιστούς της Γαλλίας», η οποία άρχισε στις 19:30 (ώρα Ελλάδος).

Η Διαδικτυακή Σύναξη μεταδίδεται ταυτόχρονα από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv) και από τις σελίδες μας:

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ:

www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: 

και στην επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook, όπου θα βρείτε διαθέσιμες και τις μεταφράσεις:

https://www.facebook.com/VatopediMonastery

Σήμερα, ως είθισται, Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ρουμανικά, τα Γαλλικά, τα Αγγλικά, τα Αραβικά, τα Γεωργιανά και τα Ρωσικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων