04/02/2021 04/02/2021 Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ορθόδοξη Διαδικυτακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ” διοργάνωσε την “2η e- Σύναξη Γέροντος Εφραίμ με Ρωσόφωνους πιστούς”, κατά την εσπέρα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ομίλησε από τον Άθωνα και μετά ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 22:47

“Η Παναγία μας είναι η Σκέπη μας, η Μάνα μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Η Παναγία μας είναι η Σκέπη μας, η Μάνα μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ορθόδοξη Διαδικυτακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ” διοργάνωσε την “2η e- Σύναξη Γέροντος Εφραίμ με Ρωσόφωνους πιστούς”, κατά την εσπέρα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ομίλησε από τον Άθωνα και μετά ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της σύναξης ήταν περισσότερο από 2 ώρες, κατά την οποία υπήρχε παράλληλη μετάφραση στα Ρωσικά, Αγγλικά και Ρουμανικά.

“Η Παναγία μας είναι Σκέπη μας, η Μάνα μας, η Προστάτις μας” είπε με θέρμη ο Γέροντας προς τους εκατοντάδες ρωσόφωνους ευλαβείς συμμετέχοντες και προς τους χιλιάδες θεατές της διαδικτυακής συζήτησης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων