05/02/2021 05/02/2021 Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα πολλών πιστών Λειτουργών Ψυχικής Υγείας από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ” διοργάνωσε την “1η e-Σύναξη Γέροντος Εφραίμ με Ρουμάνους Λειτουργούς Ψυχικής Υγείας”, κατά την εσπέρα της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ομίλησε απο τον Άθωνα και ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 23:07

Η αληθινή ψυχοθεραπεία είναι η Ορθόδοξη ψυχοθεραπεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η αληθινή ψυχοθεραπεία είναι η Ορθόδοξη ψυχοθεραπεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα πολλών πιστών Λειτουργών Ψυχικής Υγείας από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ” διοργάνωσε την “1η e-Σύναξη Γέροντος Εφραίμ με Ρουμάνους Λειτουργούς Ψυχικής Υγείας”, κατά την εσπέρα της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ομίλησε απο τον Άθωνα και ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες.

Η συνολική διάρκεια της Σύναξης ήταν 2 ώρες, κατά την οποία υπήρχε παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά και Ρουμανικά και Ρωσικά.

“Η αληθινή ψυχοθεραπεία είναι η Ορθόδοξη ψυχοθεραπεία” τόνισε ο Γέροντας προς τους εκατοντάδες ευλαβείς συμμετέχοντες. “Ολοκληρώμενος άνθρωπος είναι μόνο ο εν Χριστώ” είπε και παρότρυνε τη συνεργασία των λειτουργών ψυχικής υγείας με την Εκκλησία, ώστε να λαμβάνουν την εξ ύψους δύναμη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων