22/04/2021 22/04/2021 Tο διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας, διοργάνωσε την «5η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας», την εσπέρα της Πέμπτης...
22 Απριλίου, 2021 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 21:37

Ο Γέροντας Εφραίμ ομιλεί σε πιστούς από το Κλούζ

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ ομιλεί σε πιστούς από το Κλούζ

Tο διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας, διοργάνωσε την «5η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας», την εσπέρα της Πέμπτης 22 Απριλίου.

Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε για 30-40 λεπτά και μετά ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες, όπου κυρίως δόθηκε ο λόγος σε παιδιά, νέους και φοιτητές. Η συνολική διάρκεια της σύναξης ήταν 2 ώρες, κατά την οποία υπήρχε παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά και τα Ρουμανικά. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων