27/11/2020 28/11/2020 Πραγματοποιήθηκε η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με Αγγλόφωνους Ψάλτες και τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, κατά την εσπέρα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2020. «Δίνεται μεγάλη τιμή από τον Ουρανό σ’ αυτούς που ψάλλουν με πόθο πνευματικό και έχουν μόνιμον αίσθηση ότι είναι παρούσα η χάρις στην λατρεία της Εκκλησίας» είπε,...
27 Νοεμβρίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 9:24

«Δίνεται μεγάλη τιμή από τον Ουρανό σ’ αυτούς που ψάλλουν»

Διαδώστε:
«Δίνεται μεγάλη τιμή από τον Ουρανό σ’ αυτούς που ψάλλουν»

Πραγματοποιήθηκε η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με Αγγλόφωνους Ψάλτες και τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, κατά την εσπέρα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2020. «Δίνεται μεγάλη τιμή από τον Ουρανό σ’ αυτούς που ψάλλουν με πόθο πνευματικό και έχουν μόνιμον αίσθηση ότι είναι παρούσα η χάρις στην λατρεία της Εκκλησίας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γέροντας.

 

 

Στο παραπάνω βίντεο, ο Γέροντας Εφραίμ ομιλεί στα ελληνικά ενώ υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά καθ’ όλη τη διάρκεια και της ομιλίας και των ερωταποκρίσεων.

Η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος και τους τους Αγγλόφωνους Ψάλτες διοργανώθηκε από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία www.pemptousia.gr. και από το AGES INITIATIVE.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων