11/12/2020 11/12/2020 Παρακολουθήστε την “1η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)” . Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Αγγλόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου σας το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και το Orthodox Christian Network (OCN) διοργάνωσαν την  “1η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)“....
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 22:05

Ο Γέροντας Εφραίμ συνομίλησε με αγγλόφωνους πιστούς

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ συνομίλησε με αγγλόφωνους πιστούς

Παρακολουθήστε την “1η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)” . Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Αγγλόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου σας το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και το Orthodox Christian Network (OCN) διοργάνωσαν την  “1η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)“.

Ο Γέροντας μίλησε στην αρχή της Σύναξης και στη συνέχεια δέχτηκε τις ερωτήσεις των πιστών και συνομίλησε μαζί τους ενώ υπήρχε μετάφραση στην αγγλική σε όλη τη διάρκεια της Σύναξης.

Παρακολουθήστε:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά στις σελίδες μας:

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

και στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

___________________

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων