22/03/2021 22/03/2021 Πραγματοποιήθηκε η 2η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και με Αγγλόφωνους Ψάλτες το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαρτίου 2021. Παρακολουθήστε:    Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε στα ελληνικά και υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά και ρουμανικά καθ’ όλη τη διάρκεια και της ομιλίας και των ερωταποκρίσεων....
22 Μαρτίου, 2021 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 21:37

Ο Γέροντας Εφραίμ συνομιλεί με αγγλόφωνους ψάλτες

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ συνομιλεί με αγγλόφωνους ψάλτες

Πραγματοποιήθηκε η 2η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και με Αγγλόφωνους Ψάλτες το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαρτίου 2021.

Παρακολουθήστε:

 

Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε στα ελληνικά και υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά και ρουμανικά καθ’ όλη τη διάρκεια και της ομιλίας και των ερωταποκρίσεων.

Η 2η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τους Αγγλόφωνους Ψάλτες διοργανώθηκε από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και το Ages Initiative.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων