21/01/2021 21/01/2021 Πραγματοποιήθηκε η «5η Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, παιδιά και νέους» που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία”, κατά την εσπέρα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου απάντησε σε ερωτήσεις και συνομίλησε με παιδιά και νέους κάθε ηλικίας. “Γεννηθήκαμε για να πετύχουμε τον Αγιασμό” είπε, μεταξύ άλλων,...
21 Ιανουαρίου, 2021 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 21:45

Ο Γέροντας Εφραίμ συνομιλεί με παιδιά και νέους (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ συνομιλεί με παιδιά και νέους (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε η «5η Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, παιδιά και νέους» που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία”, κατά την εσπέρα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου απάντησε σε ερωτήσεις και συνομίλησε με παιδιά και νέους κάθε ηλικίας.

“Γεννηθήκαμε για να πετύχουμε τον Αγιασμό” είπε, μεταξύ άλλων, ο Γέροντας. Σε άλλο σημείο, τόνισε: “Ο άνθρωπος πρέπει να προκόψει, έχοντας μέσα του τη χάρι του Αγίου Πνεύματος”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων