09/02/2024 10/02/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα «Άνω Σχώμεν τας Καρδίας» που παραχώρησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στην Αίθουσα Δεξιώσεων Τρίκκης στην Ανθούπολη Λευκωσίας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία Η ομιλία έγινε με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2024 - 0:12

Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Άνω Σχώμεν τας Καρδίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Άνω Σχώμεν τας Καρδίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα «Άνω Σχώμεν τας Καρδίας» που παραχώρησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στην Αίθουσα Δεξιώσεων Τρίκκης στην Ανθούπολη Λευκωσίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία

Η ομιλία έγινε με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Κύπρο, όπου θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία του πιστού λαού, έως και τις 4 Μαρτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων