25/10/2021 25/10/2021 Σε πέντε γλώσσες μεταδόθηκε το Αρχονταρίκι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, με τον Γέροντα Εφραίμ, από την τηλεόραση της Πεμπτουσίας, το Πρακτορείο Ορθοδοξία, το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και όλες τις επίσημες σελίδες στο facebook του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Λίγες μέρες μετά την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 21:43

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πέντε γλώσσες μεταδόθηκε το Αρχονταρίκι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, με τον Γέροντα Εφραίμ, από την τηλεόραση της Πεμπτουσίας, το Πρακτορείο Ορθοδοξία, το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και όλες τις επίσημες σελίδες στο facebook του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Λίγες μέρες μετά την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη της Αδελφότητος της Μονής Βατοπαιδίου, το πνευματικό του ανάστημα, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, μίλησε στο ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

www.pemptousia.tv

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων