15/10/2021 15/10/2021 Μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για πρώτη φορά ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός μιλάει αυτή την ώρα σε διαδικτυακή Σύναξη την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ στην ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv, ενώ, μετά το πέρας, θα μπορείτε να τη δείτε στο on demand περιεχόμενο στην κατηγορία “Ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα”. Τη διαδικτυακή σύναξη...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 19:30

ΖΩΝΤΑΝΑ: Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
ΖΩΝΤΑΝΑ: Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ

Μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για πρώτη φορά ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός μιλάει αυτή την ώρα σε διαδικτυακή Σύναξη την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ στην ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv, ενώ, μετά το πέρας, θα μπορείτε να τη δείτε στο on demand περιεχόμενο στην κατηγορία “Ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα”.

Τη διαδικτυακή σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και Ρουμάνους πιστούς οργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό www.pemptousia.gr και τo τηλεοπτικό κανάλι του Πατριαρχείου Ρουμανίας TRINITAS TV και πραγματοποιείται με την ευλογία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Το θέμα της σύναξης έχει πολύ ενδιαφέρον για τους Ρουμάνους πιστούς, αφού είναι «Η πνευματική σχέση του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού με τον Γέροντα Διονύσιο Κολιτσιώτη» (Ρουμάνο μοναχό από την περιοχή Κολιτσού). Ο Ρουμανικής καταγωγής Γέροντας Διονύσιος πήγε στο Άγιον Όρος σε ηλικία 17 ετών, το 1926.

 

 

Η ομιλία του γέροντα Εφραίμ γίνεται στα ελληνικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα ρουμανικά τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας όσο και κατά τις ερωτήσεις που θα ακολουθήσουν.

www.pemptousia.tv

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων