09/05/2022 09/05/2022 Τη μνήμη του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου πανηγυρίζει σήμερα, 9 Μαΐου, το Ι. Αγιορειτικό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής. Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) σε συνεργασία με την pemptousia.tv  μετέδωσε ζωντανά τον Πανηγυρικό Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου.  Τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία μπορείτε να...
09 Μαΐου, 2022 - 7:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2022 - 13:49

Η πανήγυρη του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη από το Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη από το Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μνήμη του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου πανηγυρίζει σήμερα, 9 Μαΐου, το Ι. Αγιορειτικό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής.

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.grσε συνεργασία με την pemptousia.tv  μετέδωσε ζωντανά τον Πανηγυρικό Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου.

Τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv στην κατηγορία «Λειτουργική Ζωή», την οποία θα βρείτε στις «Στήλες».

Δείτε το πρόγραμμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων