16/05/2022 16/05/2022 Ανακοίνωση για το «κατέβασμα» (από το facebook) του βίντεο με τις εκδηλώσεις της Ομογένειας των ΗΠΑ για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, εξέδωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, που βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αμερική, προκειμένου να παρουσιάσει το Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων. Ο Δήμαρχος υποστηρίζει ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις αναφορές...
16 Μαΐου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 21:26

Οι εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων στις ΗΠΑ κάποιους ενόχλησαν…

Διαδώστε:
Οι εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων στις ΗΠΑ κάποιους ενόχλησαν…
Ανακοίνωση για το «κατέβασμα» (από το facebook) του βίντεο με τις εκδηλώσεις της Ομογένειας των ΗΠΑ για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, εξέδωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, που βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αμερική, προκειμένου να παρουσιάσει το Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων. Ο Δήμαρχος υποστηρίζει ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις αναφορές στα γεγονότα… Εξάλλου, η γενοκτονία των Ποντίων δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα επισήμως…
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Για κάποιον ανεξήγητο λόγο η ζωντανή μετάδοση της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Norwalk και πιο συγκεκριμένα στο μνημείο για την γενοκτονία των Ποντίων «κατέβηκε» από το facebook πιθανώς γιατί ενόχλησε κάποιους το περιεχόμενο και οι αναφορές μας για τη γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου, με αποτέλεσμα να γίνει παρέμβαση από ξένα κέντρα αποφάσεων και το βίντεο να αφαιρεθεί από την πλατφόρμα.

Το γεγονός ότι το βίντεο είχε ξεπεράσει τις 37.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες ίσως ενόχλησε κάποιους, σε κάθε περίπτωση η ενέργεια αυτή είναι απαράδεκτη.

Για τον λόγο αυτό δημοσιεύει  ξανά το κομμάτι της χθεσινής του  ομιλίας  ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης πιστεύοντας πως αυτή τη φορά να μείνει στη θέση της ανεξαρτήτως ποιους ενοχλεί».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων