17/12/2018 17/12/2018 Σήμερα πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δύο διαφορετικές εκδηλώσεις αγάπης, ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, συνοδευόμενος από τον  κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Οργανώσεως «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και της κ. Όλγας Παπαχαρίτου, υπεύθυνης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποίησαν διανομή σχολικών ειδών στα εξής Δημοτικά Σχολεία των...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:36

Διανομή σχολικών ειδών και τροφίμων από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Διαδώστε:
Διανομή σχολικών ειδών και τροφίμων από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δύο διαφορετικές εκδηλώσεις αγάπης, ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, συνοδευόμενος από τον  κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Οργανώσεως «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και της κ. Όλγας Παπαχαρίτου, υπεύθυνης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποίησαν διανομή σχολικών ειδών στα εξής Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων:

24ο Δημοτικό Σχολείο Ανθούπολης
6ο Δημοτικό Σχολείο Βρυσούλας
4ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων και
στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή Δουραχάνης.

Το διανεμηθέν υλικό, αποτελεί προσφορά αγάπης της Ελληνορθόδοξης νεολαίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, μέσω της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε 150 οικογένειες της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ιωαννίνων, με την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως, της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του Ομίλου «Μασούτη Α.Ε».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων