07/12/2018 07/12/2018 Έληξε η συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος. Για τους αγώνες δεκαετιών , για τις αγωνίες και τις πολύωρες συζητήσεις που έχει κάνει ως τώρα ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μίλησε με τους εκπροσώπους του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2018 - 11:37

Έληξε η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον ΙΣΚΕ

Διαδώστε:
Έληξε η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον ΙΣΚΕ

Έληξε η συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος.

Για τους αγώνες δεκαετιών , για τις αγωνίες και τις πολύωρες συζητήσεις που έχει κάνει ως τώρα ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μίλησε με τους εκπροσώπους του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών .

ΘΕΜΑ ORTHODOXIA NEWS AGENCY

“Τα δικαιώματα του Κλήρου ήταν πάντα για μένα πρωταρχικής σημασίας ζήτημα” ,είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
“Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας επίσης ήταν πάντα το ζητούμενο. Δώσαμε αγώνα γι αυτήν την εκκλησιαστική περιουσία.”
Συνεχίζοντας την συζήτησή του με τους Ιερείς, θα έλεγε κανείς ότι η τοποθέτησή του ήταν άκρως συναισθηματική : “Πως μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι εγώ δε νοιάζομαι για το καλό της εκκλησίας και του κλήρου; Αυτό δηλαδή έχω αποδείξει ως τώρα;”

Μάλιστα αυτές οι φράσεις είχαν ειπωθεί ακόμη και στην τελευταία Σύνοδο που είχε γίνει κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν αποχωρήσει μάλιστα και κάποιοι Ιεράρχες.
Γεγονός είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος προσπαθεί και θα προσπαθήσει ακόμη περισσότερο αυτόν τον καιρό να ανασκουμπωθεί και να μαζέψει δυνάμεις στοχεύοντας να πάρει μαζί του όλες τις ομάδες που ως τώρα είχαν ερωτηματικά, αντιδρούσαν ή δημιουργούσαν αντίπαλα στρατόπεδα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων