12/10/2018 12/10/2018 Τον καθιερωμένο αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους. Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πέππας, ενώ παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Δημήτριος Παπαγγελόπουλος, εισαγγελείς, δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί...
12 Οκτωβρίου, 2018 - 8:44

Αγιασμός στον Άρειο Πάγο για τη νέα Δικαστική χρονιά

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Άρειο Πάγο για τη νέα Δικαστική χρονιά

Τον καθιερωμένο αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πέππας, ενώ παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Δημήτριος Παπαγγελόπουλος, εισαγγελείς, δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι. Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την ακολουθία του αγιασμού ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη κουράγιο και υπομονή.

Κατόπιν χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων