05/10/2018 05/10/2018 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμοθέου, τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία επί τη ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου και ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα στα Βούναινα. Προ της ιεράς Αγρυπνίας, έγινε η υποδοχή της ιεράς Εικόνος της Παναγίας Βουναινιωτίσσης, η οποία...
05 Οκτωβρίου, 2018 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2018 - 11:08

Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος: Αγρυπνία και υποδοχή Ιεράς Εικόνος

Διαδώστε:
Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος: Αγρυπνία και υποδοχή Ιεράς Εικόνος

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμοθέου, τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία επί τη ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου και ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα στα Βούναινα.

Προ της ιεράς Αγρυπνίας, έγινε η υποδοχή της ιεράς Εικόνος της Παναγίας Βουναινιωτίσσης, η οποία και θα κοσμεί από τον θρόνο της το Ιερό Προσκύνημα. Της υποδοχής της σεβασμίας Εικόνος και της Ιεράς Αγρυπνίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων