22/10/2018 22/10/2018 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στο λιμάνι της Πύλου με αφορμή την συμπλήρωση 191 χρόνων από την ημέρα που η Ναυμαχία του Ναβαρίνου σήμανε την ελευθερία της Ελλάδας, παρά τη συνεχιζόμενη σφοδρή άρνηση του...
22 Οκτωβρίου, 2018 - 9:27

Ο Αρχιεπίσκοπος στην αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος στην αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στο λιμάνι της Πύλου με αφορμή την συμπλήρωση 191 χρόνων από την ημέρα που η Ναυμαχία του Ναβαρίνου σήμανε την ελευθερία της Ελλάδας, παρά τη συνεχιζόμενη σφοδρή άρνηση του Σουλτάνου.

Παρέστησαν, επίσης, πολιτικοί, οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και εκατοντάδες επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων