07/12/2018 07/12/2018 Στο Πρακτορείο Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μίλησε αποκλειστικά ο εκπρόσωπος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, π. Γεώργιος Κωνσταντίνου μετά τη συνάντηση που είχε ο ΙΣΚΕ με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Ο π. Γεώργιος τόνισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε τον Κλήρο με εγκαρδιότητα, και μετά από μια μακρά συνομιλία δόθηκαν εξηγήσεις πολλά θέματα. Τόνισε...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2018 - 13:45

Αποκλειστική δήλωση από τον εκπρόσωπο του ΙΣΚΕ

Διαδώστε:
Αποκλειστική δήλωση από τον εκπρόσωπο του ΙΣΚΕ

Στο Πρακτορείο Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μίλησε αποκλειστικά ο εκπρόσωπος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, π. Γεώργιος Κωνσταντίνου μετά τη συνάντηση που είχε ο ΙΣΚΕ με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο π. Γεώργιος τόνισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε τον Κλήρο με εγκαρδιότητα, και μετά από μια μακρά συνομιλία δόθηκαν εξηγήσεις πολλά θέματα. Τόνισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος τους ξεκαθάρισε ότι εξ αρχής πρόθεσή του ήταν να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του Κλήρου, και τους επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση χωρίς τη συγκατάθεση του Κλήρου.

“Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για οποτεδήποτε χρειαστεί μιας και αποτελούμε όλοι μαζί μια οικογένεια, την οικογένεια της Εκκλησίας” κατέληξε

Ακούστε τις δηλώσεις του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων