07/12/2018 07/12/2018 Μετά το πέρας της συναντήσεως μεταξύ του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε σε κάτι το προσωπικό, όπως είπε χαρακτηριστικά: “Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι στην Αρχιεπισκοπή γιατί έχουμε εδώ τους εκπροσώπους του ιερού κλήρου και κουβεντιάζουμε τα δικά μας τα θέματα.  Είναι, όμως, και μία ευκαιρία σήμερα από την προσωπική...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2018 - 13:45

Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος: “Πριν 51 χρόνια τέτοια μέρα”

Διαδώστε:
Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος: “Πριν 51 χρόνια τέτοια μέρα”

Μετά το πέρας της συναντήσεως μεταξύ του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε σε κάτι το προσωπικό, όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι στην Αρχιεπισκοπή γιατί έχουμε εδώ τους εκπροσώπους του ιερού κλήρου και κουβεντιάζουμε τα δικά μας τα θέματα.  Είναι, όμως, και μία ευκαιρία σήμερα από την προσωπική μου ζωή γιατί σαν σήμερα πριν από 51 χρόνια έγινα πρεσβύτερος. Όταν έγινα πρεσβύτερος, δε σκεφτόμουν, ούτε φανταζόμουν, ότι θα γίνω μια μέρα Αρχιεπίσκοπος. Επομένως, αυτόν τον βαθμό του πρεσβυτέρου θέλω να τον τιμήσω”.

Περαιτέρω, είπε με έμφαση το εξής:

«Οι κληρικοί μας είναι τα μάτια μας, είναι τα αυτιά μας, είναι τα χέρια μας. Είμαστε εμείς οι ίδιοι». 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων