28/01/2019 28/01/2019 Με αφορμή τα 11 χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, τελέστηκε σήμερα το πρωί Αρχιερατικό συλλείτουργο στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Του Αρχιερατικού συλλείτουργου προεξήρχε ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σερρών και Νιγρήτης κ. Θεολόγου και Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ...
28 Ιανουαρίου, 2019 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2019 - 11:10

Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κυρό Χριστόδουλο

Διαδώστε:
Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κυρό Χριστόδουλο

Με αφορμή τα 11 χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, τελέστηκε σήμερα το πρωί Αρχιερατικό συλλείτουργο στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Του Αρχιερατικού συλλείτουργου προεξήρχε ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σερρών και Νιγρήτης κ. Θεολόγου και Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. Στο κήρυγμα του ο Μητροπολίτης Καισαριανής αναφέρθηκε σε σημεία της προσωπικότητας του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου. Μετά το πέρας της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας τελέστηκε Αρχιερατικό Τρισάγιο στο μνήμα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου παρουσία πολλών ανθρώπων που ήταν δίπλα του και γεύτηκαν την πατρική του αγάπη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων