02/10/2018 02/10/2018 Η εν Χριστώ αγάπη δεν γνωρίζει διακρίσεις φυλετικές ,γλωσσικές και θρησκευτικές τονίζει μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στην προσφώνηση του στην εκκλησιαστική Ιεραρχία της Ελλάδος που άρχισε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου. Ο Μακαριώτατος αναφέρει ότι το μήνυμα αγάπης απευθύνεται σε μια νέα Ελλάδα μεταμνημονιακή πληγωμένη και κοινωνικά ασταθή, εθνικά και...
02 Οκτωβρίου, 2018 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2018 - 13:29

Αρχ. Ιερώνυμος: “Η εν Χριστώ αγάπη δεν γνωρίζει διακρίσεις”

Διαδώστε:
Αρχ. Ιερώνυμος: “Η εν Χριστώ αγάπη δεν γνωρίζει διακρίσεις”

Η εν Χριστώ αγάπη δεν γνωρίζει διακρίσεις φυλετικές ,γλωσσικές και θρησκευτικές τονίζει μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στην προσφώνηση του στην εκκλησιαστική Ιεραρχία της Ελλάδος που άρχισε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.

Ο Μακαριώτατος αναφέρει ότι το μήνυμα αγάπης απευθύνεται σε μια νέα Ελλάδα μεταμνημονιακή πληγωμένη και κοινωνικά ασταθή, εθνικά και γλωσσικά απειλούμενη από τάσεις διχόνοιας προσωπικών ιδιοτελειών και γεωπολιτικών συμφερόντων. Ο κ.Ιερώνυμος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι πάνω από 600.000 νέοι και νέες έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και εξέφρασε την ανησυχία του ότι σε 50 χρόνια από σήμερα η χώρα μας θα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γηροκομείο.

Διαβάστε όλη την προσφώνηση του Αρχιεπισκόπου  εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων