16/01/2019 16/01/2019 Αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Υπενθυμίζουμε ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά αναβλήθηκε λόγω της μετάβασης του Αρχιεπισκόπου στη Σιάτιστα προκειμένου να προεξάρχει της Εξοδίου...
16 Ιανουαρίου, 2019 - 14:21

Αύριο η συνάντηση των Προκαθημένων των Εκκλησιών Ελλάδος και Αλβανίας

Διαδώστε:
Αύριο η συνάντηση των Προκαθημένων των Εκκλησιών Ελλάδος και Αλβανίας
Αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Υπενθυμίζουμε ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά αναβλήθηκε λόγω της μετάβασης του Αρχιεπισκόπου στη Σιάτιστα προκειμένου να προεξάρχει της Εξοδίου Ακολουθίας του μακαριστού Μητροπολίτου Σιατίστης κυρού Παύλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων