12/12/2018 12/12/2018 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης ημέρας σύγκλησης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η επίσημη ενημέρωση εκ μέρους της ΔΙΣ αναφέρει τα εξής: “Συνήλθε σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στη δεύτερη Συνεδρία Της για τον μήνα Δεκέμβριο, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:32

Ενημέρωση από τη σημερινή ΔΙΣ

Διαδώστε:
Ενημέρωση από τη σημερινή ΔΙΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης ημέρας σύγκλησης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η επίσημη ενημέρωση εκ μέρους της ΔΙΣ αναφέρει τα εξής:

“Συνήλθε σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στη δεύτερη Συνεδρία Της για τον μήνα Δεκέμβριο, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Κατά την σημερινή Συνεδρία:

Η Δ.Ι.Σ. ενέκρινε τον Προϋπολογισμό Εσόδων και Εξόδων του οικονομικού έτους 2019, τον οποίο υπέβαλε η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.).

Επίσης, σύμφωνα με την Ημερησία Διάταξη, ασχολήθηκε με θέματα Ιερών Μητροπόλεων, της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως, του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα και ενέκρινε αποσπάσεις κληρικών”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων