22/11/2018 22/11/2018 Στο Μέτσοβο συνεχίστηκε η πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για την άνοια που διοργανώνει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το «Καρέλλειο». Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και την εταιρεία ΜΕΓΑ, το Καρέλλειο επισκέφτηκε το Μέτσοβο και παρέθεσε ενημερωτική ομιλία για την άνοια και τη νόσο Alzheimer.     Μετά την ενημερωτική ομιλία,...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 11:03

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το «Καρέλλειο» στο Μέτσοβο

Διαδώστε:
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το «Καρέλλειο» στο Μέτσοβο

Στο Μέτσοβο συνεχίστηκε η πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για την άνοια που διοργανώνει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το «Καρέλλειο». Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και την εταιρεία ΜΕΓΑ, το Καρέλλειο επισκέφτηκε το Μέτσοβο και παρέθεσε ενημερωτική ομιλία για την άνοια και τη νόσο Alzheimer.

 

 

Μετά την ενημερωτική ομιλία, το επιστημονικό προσωπικό της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» συνομίλησε με τους δεκάδες παρευρισκόμενους και χορήγησε δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών. Η διευθύντρια της δομής, κ. Ευθυμιοπούλου ανέφερε:

«Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το Καρέλλειο συνεργάζονται ακόμα μια φορά για καλό σκοπό με τη Μητρόπολη Ιωαννίνων και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της κ. κ. Μάξιμο προκειμένου να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους κατοίκους του Μετσόβου και να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με την άνοια και το Alzheimer. Η θετική απήχηση της συγκεκριμένης δράσης είναι απόδειξη πως υπάρχει πραγματικά ανάγκη στην επαρχία για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας».

Η δράση θα συνεχιστεί σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων