21/01/2019 21/01/2019 “Καθ’ ημέραν αποθνήσκω” λέει ο Απόστολος Παύλος στους Κορινθίους. Και, όπως στον Χριστό ο πόνος και ο θάνατος δεν ήταν εικονικές πραγματικότητες, έτσι και οι Απόστολοι δεν περνούσαν τις δοκιμασίες “ατσαλάκωτοι”. “Εγώ τα στίγματα του Κυρίου Ιησού εν τω σώματι μου βαστάζω”, θα καυχηθεί ο Απόστολος Παύλος στους Γαλάτες, “τα σημάδια στο σώμα μου δείχνουν...
21 Ιανουαρίου, 2019 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2019 - 10:50

Η Εκκλησία μας δεν αναδεικνύει “ατσαλάκωτους”

Διαδώστε:
Η Εκκλησία μας δεν αναδεικνύει “ατσαλάκωτους”

“Καθ’ ημέραν αποθνήσκω” λέει ο Απόστολος Παύλος στους Κορινθίους. Και, όπως στον Χριστό ο πόνος και ο θάνατος δεν ήταν εικονικές πραγματικότητες, έτσι και οι Απόστολοι δεν περνούσαν τις δοκιμασίες “ατσαλάκωτοι”.

“Εγώ τα στίγματα του Κυρίου Ιησού εν τω σώματι μου βαστάζω”, θα καυχηθεί ο Απόστολος Παύλος στους Γαλάτες, “τα σημάδια στο σώμα μου δείχνουν τι έχω υποφέρει για τον Χριστό”.

Εκθέτοντας, όμως, οι άγιοι Απόστολοι συνεχώς τον εαυτό τους στον θάνατο για χάρη του Χριστού, φανερώνονταν στο θνητό τους σώμα, η ζωή του Ιησού και η δύναμη της Ανάστασης Του.

 

ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ – 20 Ιανουαρίου 2019 – Σε σύνταξη Αρχιμ. Β.Λ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων