01/01/2019 01/01/2019 Με αφορμή την έλευση του νέου έτους ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ανέφερε τα εξής: “Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στους πιστούς χριστιανούς μας, στον λαό μας και στον κάθε άνθρωπο η καινούργια χρονιά να είναι ευλογημένη. Να είναι μια χρονιά που θα σκορπίσει την ειρήνη και θα διώξει τα...
01 Ιανουαρίου, 2019 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2019 - 13:23

“Η Εκκλησία μας προσεύχεται για όλους”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία μας προσεύχεται για όλους”

Με αφορμή την έλευση του νέου έτους ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ανέφερε τα εξής: “Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στους πιστούς χριστιανούς μας, στον λαό μας και στον κάθε άνθρωπο η καινούργια χρονιά να είναι ευλογημένη. Να είναι μια χρονιά που θα σκορπίσει την ειρήνη και θα διώξει τα τύμπανα του πολέμου. Μια χρονιά πολύκαρπη, μια χρονιά δημιουργίας. Η Εκκλησία μας προσεύχεται για όλους, ενδιαφέρεται για όλα τα προβλήματα και σκορπάει την αγάπη της με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί σε κάθε άνθρωπο”.

Ακούστε το ηχητικό με τις ευχές του Αρχιεπισκόπου:

 

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων