29/10/2018 29/10/2018 Τον ξενώνα «Εστία», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που έχει γίνει πραγματικό σπίτι για είκοσι ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες, επισκέφθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών, κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο τέως Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Μπαλάφας, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Μαρία Ανδρούτσου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, κ. Αγγελική Λεβέντη. Η οικογένεια της «Εστίας»,...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 18:09

Η Εστία ως πραγματικό σπίτι για 20 προσφυγόπουλα

Διαδώστε:
Η Εστία ως πραγματικό σπίτι για 20 προσφυγόπουλα

Τον ξενώνα «Εστία», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που έχει γίνει πραγματικό σπίτι για είκοσι ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες, επισκέφθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών, κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο τέως Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Μπαλάφας, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Μαρία Ανδρούτσου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, κ. Αγγελική Λεβέντη.

Η οικογένεια της «Εστίας», το προσωπικό και τα παιδιά που φιλοξενούνται, ήταν εκεί για να τους παρουσιάσουν το έργο που επιτελεί καθημερινά ο ξενώνας, το οποίο βασίζεται στον σεβασμό της διαφορετικότητας και στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου, να σταθεί η Εκκλησία και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» πλάι σε παιδιά που έφτασαν στην Ελλάδα, μόνα και απροστάτευτα, διασχίζοντας χιλιάδες χιλιόμετρα. 

Η «Εστία»ο ξενώνας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» έχει φιλοξενήσει από το 2011 πάνω από 400 απροστάτευτα προσφυγόπουλα.

Φωτογραφίες: Τηλέμαχος Παππάς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων