09/10/2018 09/10/2018 Απάντηση στα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, τόσο με το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και με την Κυβέρνηση έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας δήλωσε χαρακτηριστικά:...
09 Οκτωβρίου, 2018 - 8:24
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2018 - 8:26

Απάντηση κ. Ιερώνυμου για Μαξίμου και Φανάρι

Διαδώστε:
Απάντηση κ. Ιερώνυμου για Μαξίμου και Φανάρι

Απάντηση στα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, τόσο με το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και με την Κυβέρνηση έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.
Μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Αγαπάμε τον Πατριάρχη μας και το Πατριαρχείο μας. Το σεβόμαστε και το στηρίζουμε όσο μπορούμε. Αγαπάμε τον πρωθυπουργό μας τους πολιτικούς μας όλους και όπου έχουμε τη δυνατότητα βοηθάμε. Αλλά θα πρέπει να υπογραμμίσουμε πιο πολύ την Εκκλησία και την πατρίδα μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων