30/12/2018 30/12/2018 Χωρίς τον Επιφανέντα Χριστό, που είναι η Αλήθεια και η Ζωή, “ο κόσμος μας”, όπως παρατηρεί ο εν αγίοις πατήρ Ιουστίνος Πόποβιτς, “είναι μία χαώδης έκθεση απεχθών ανοησιών”. “Χωρίς Αυτόν δεν υπάρχει τίποτε πιο παράλογο από αυτόν τον κόσμο, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελπισία από αυτήν τη ζωή. Δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένη ύπαρξη από τον άνθρωπο...
30 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2018 - 10:48

Μία χαώδης έκθεση απεχθών ανοησιών

Διαδώστε:
Μία χαώδης έκθεση απεχθών ανοησιών

Χωρίς τον Επιφανέντα Χριστό, που είναι η Αλήθεια και η Ζωή, “ο κόσμος μας”, όπως παρατηρεί ο εν αγίοις πατήρ Ιουστίνος Πόποβιτς, “είναι μία χαώδης έκθεση απεχθών ανοησιών”.

“Χωρίς Αυτόν δεν υπάρχει τίποτε πιο παράλογο από αυτόν τον κόσμο, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελπισία από αυτήν τη ζωή. Δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένη ύπαρξη από τον άνθρωπο που δεν πιστεύει σ’ Αυτόν”.

“Καλύτερα να μην είχε γεννηθεί ο άνθρωπος εκείνος” καταλήγει ο Άγιος Ιουστίνος, χρησιμοποιώντας τα λόγια του Χριστού για τον Ιούδα, που προφανώς ισχύουν και για τον “βασιλέα” Ηρώδη και για όσους αμετανοήτως ομοφρονούν με αυτόν.

 

ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ – 30 Δεκεμβρίου 2018 – Σε σύνταξη Αρχιμ. Β.Λ. 

 

ΦΩΤΟ – ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: Ζέκιος Νικόλαος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων