08/10/2018 08/10/2018 Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος, ετέλεσε τον καθιερωμένο εναρκτήριο Αγιασμό των Ανωτέρων (μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου) Κατηχητικών Συνάξεων Αρρένων Άρτης, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Οι Κατηχητικές Συνάξεις, για τα αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου, πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, κάθε Σάββατο...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 7:56

Αγιασμός κατηχητικών από τον Άρτης Καλλίνικο

Διαδώστε:
Αγιασμός κατηχητικών από τον Άρτης Καλλίνικο

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος, ετέλεσε τον καθιερωμένο εναρκτήριο Αγιασμό των Ανωτέρων (μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου) Κατηχητικών Συνάξεων Αρρένων Άρτης, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Οι Κατηχητικές Συνάξεις, για τα αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου, πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων