08/10/2018 08/10/2018 Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου εις τον παλαιόν Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας τελέστηκε λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης, κ. Βαρθολομαίου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμονος, ο οποίος επιπροσθέτως κήρυξε τον θείο λόγο. Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Βεροίας, οι οποίοι...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 8:21
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2018 - 8:22

Η Ι.Μ. Βέροιας ευλογεί τα 100 χρόνια Προσκοπισμού

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Βέροιας ευλογεί τα 100 χρόνια Προσκοπισμού

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου εις τον παλαιόν Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας τελέστηκε λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης, κ. Βαρθολομαίου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμονος, ο οποίος επιπροσθέτως κήρυξε τον θείο λόγο.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Βεροίας, οι οποίοι φέτος εορτάζουν τα 100 χρόνια προσκοπισμού στην Βέροια. Επί τούτου, στο τέλος εκφωνήθηκε πανηγυρική ομιλία από τον κ. Παύλο Πυρινό, ιστορικό πρ. Τοπικό Έφορο ενώ ακολούθησε αναμνηστική φωτογραφία με τους Αρχιερείς και όλα τα μέλη του προσκοπισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων