16/11/2018 16/11/2018 Συνήλθε  εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην αίθουσα των Συνεδριών του Συνοδικού Μεγάρου (Ιασίου 1, Αθήνα), την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Κατά τη διάρκειά της, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: «Ενημέρωσις περί προτάσεως υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του θέματος της Εκκλησιαστικής...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2018 - 17:39

Φωτοστιγμές από την Ιεραρχία

Διαδώστε:
Φωτοστιγμές από την Ιεραρχία

Συνήλθε  εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην αίθουσα των Συνεδριών του Συνοδικού Μεγάρου (Ιασίου 1, Αθήνα), την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Κατά τη διάρκειά της, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: «Ενημέρωσις περί προτάσεως υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του θέματος της Εκκλησιαστικής Περιουσίας». Μετά από την Εισήγηση, ακολούθησε συζήτηση επ’ αυτής.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης/Eurokinissi

Από την προέλευση των Ιεραρχών


Στην Ιερά Σύνοδο


 


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων