20/12/2018 20/12/2018 Συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Μετά τη συνάντηση η κυρία Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι : “Ήταν μια επίσκεψη οφειλόμενη προς τον Αρχιεπίσκοπο. Από την στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Υφυπουργός αρμόδια για θέματα ισότητας ήθελα να πραγματοποιήσω αυτή την επίσκεψη....
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2018 - 21:39

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την Υφ. Εσωτερικών

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την Υφ. Εσωτερικών

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Μετά τη συνάντηση η κυρία Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι : “Ήταν μια επίσκεψη οφειλόμενη προς τον Αρχιεπίσκοπο. Από την στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Υφυπουργός αρμόδια για θέματα ισότητας ήθελα να πραγματοποιήσω αυτή την επίσκεψη. Νομίζω ότι και εν όψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους ήταν μια καλή ευκαιρία για να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα με υγεία ,αγάπη ,ενότητα. Να είναι μια ευλογημένη χρονιά. Κάναμε έναν διάλογο και ενημέρωσα τον Αρχιεπίσκοπο για θέματα της αρμοδιότητός μου. Με τα θέματα που εγώ ασχολούμαι και κυρίως το Χαρτοφυλάκιο της ισότητας των φίλων είναι επιβεβλημένο να έχει ως αρωγό την Εκκλησία”.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης με την Υφυπουργό Εσωτερικών τα εξής : “Θέλω και εγώ να εκδηλώσω τη χαρά μου για τη συνάντηση αυτή. Είχαμε από πολύ καιρό αλληλουποσχεθεί ότι θα βρεθούμε να συζητήσουμε. Με την κυρία Υπουργό πέρα από τις ευχές που ανταλλάξαμε συζητήσαμε και διάφορα κοινωνικά θέματα , αρμοδιότητος της οικογένειας και διαφόρων συμβάντων μέσα στην κοινωνία. Αρκετό υλικό υπάρχει για συνεργασία και θα δώσουμε και συνέχεια”.

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων