17/01/2019 17/01/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος επισκέφτηκε το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Ο Αρχιεπισκοπος κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Αναφέρθηκαν, επίσης, στους δύσκολους καιρούς και σημείωσαν πως καλούμαστε...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2019 - 13:01

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αρχιεπ. Αθηνών- Αρχιεπ. Αλβανίας

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αρχιεπ. Αθηνών- Αρχιεπ. Αλβανίας

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος επισκέφτηκε το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Ο Αρχιεπισκοπος κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Αναφέρθηκαν, επίσης, στους δύσκολους καιρούς και σημείωσαν πως καλούμαστε να ενισχύουμε και να ενδυναμώνουμε την πίστη μας για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.

Φωτογραφίες Τατιάνα Μπόλαρη

(EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων