13/12/2018 13/12/2018 Τον θεμέλιο λίθο στον πρώτο ναό αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου στην Αττική, αναμένεται να θέσει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος. Ο ναός θα θεμελιωθεί στις παιδικές κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα. Οι κατασκηνώσεις Το «Κέντρο Παιδείας Πολιτισμού & Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Η...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:36

Ο πρώτος ναός στη μνήμη του Αγ. Ιερωνύμου στην Αττική

Διαδώστε:
Ο πρώτος ναός στη μνήμη του Αγ. Ιερωνύμου στην Αττική

Τον θεμέλιο λίθο στον πρώτο ναό αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου στην Αττική, αναμένεται να θέσει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.

Ο ναός θα θεμελιωθεί στις παιδικές κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα.

Οι κατασκηνώσεις

Το «Κέντρο Παιδείας Πολιτισμού & Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Η Αγ. Φιλοθέη”» είναι Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στο εν λόγω Ίδρυμα ανήκει και η δομή της Κατασκήνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία εγκαινιάστηκε από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο στις 14 Ιουνίου του 2012.
Η Κατασκήνωση περιλαμβάνει χώρους φιλοξενίας, εστίασης, καλλιτεχνικής δημιουργίας, αναψυχής με υπαίθρια παιχνίδια, πισίνες, γήπεδα ομαδικών αθλημάτων, ιατρείο, αναρρωτήριο και πολλούς άλλους βοηθητικούς χωρους. Οι εγκαταστάσεις είναι υψηλών προδιαγραφών και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφαλείας. Οι κατασκηνωτές ζουν τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης σε ένα προστατευμένο και ελεγχόμενο περιβάλλον μέσα στη φύση. Η Κατασκήνωση λειτουργεί όλον τον χρόνο και παρέχει άρτιες κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές για την υλοποίηση εκπαιδευτικών – ψυχαγωγικών προγραμμάτων, την οργάνωση και πραγματοποίηση επιμορφωτικών και πολιτιστικών σεμιναρίων και εκδηλώσεων κατά τους φθινοπωρινούς και εαρινούς μήνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων