26/12/2018 26/12/2018 Ιερές αγρυπνίες θα τελεσθούν κατά τη Δευτέρα 31/12 το βράδυ στους κάτωθι Ιερούς Ναούς του ευρύτερου Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως μάς ενημερώνει το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας 912fm. Αυτό σημαίνει ότι όσοι συμμετάσχουν σε αυτές, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Πρωτοχρονιά μέσα στους Ιερούς Ναούς, μία συνήθεια και έθιμο μαζί, το οποίο λαμβάνει χώρα σε...
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:22

Πρωτοχρονιά μέσα στους Ιερούς Ναούς

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά μέσα στους Ιερούς Ναούς

Ιερές αγρυπνίες θα τελεσθούν κατά τη Δευτέρα 31/12 το βράδυ στους κάτωθι Ιερούς Ναούς του ευρύτερου Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως μάς ενημερώνει το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας 912fm. Αυτό σημαίνει ότι όσοι συμμετάσχουν σε αυτές, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Πρωτοχρονιά μέσα στους Ιερούς Ναούς, μία συνήθεια και έθιμο μαζί, το οποίο λαμβάνει χώρα σε αρκετές ενορίες ανά την ελληνική επικράτεια και συγκεντρώνει τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων ευλαβών συμπατριωτών μας.

Οι Ιερές Αγρυπνίες και οι ώρες εκκίνησης τους, έχουν ως εξής: 

Ευαγγελιστρίας Πειραιώς 21:30.
Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας 22:30.
Αγίου Δημητρίου στον Δήμο Αγίου Δημητρίου 21:30.
Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας 21:00.
Αγίου Ανδρέου Γηροκομείου Αθηνών 21:00.

Το Πρακτορείο “Ορθοδοξία” θα σας ενημερώνει καθ’ όλες τις επόμενες ημέρες για παρόμοιες Ιερές Αγρυπνίες, οι οποίες θα τελεσθούν κατά την εσπέρα της αλλαγής του έτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων