27/01/2019 27/01/2019 Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται, μπαίνοντας ξημερώματα της 28ης Ιανουαρίου 2019, από την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” τον ανακαλεί εις τον νου του και ταπεινώς εκζητεί την ευλογίαν του, αναδημοσιεύοντας μικρόν απόσπασμα από τον επιβατήριον λόγον του στη Μητρόπολη Αθηνών κατά την 9ην Μαΐου 1998, τότε, που έσφυζε...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2019 - 22:22

Σαν ξημερώματα που έρχονται, σε έχασε η Ελλάδα (βίντεο)

Διαδώστε:
Σαν ξημερώματα που έρχονται, σε έχασε η Ελλάδα (βίντεο)

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται, μπαίνοντας ξημερώματα της 28ης Ιανουαρίου 2019, από την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” τον ανακαλεί εις τον νου του και ταπεινώς εκζητεί την ευλογίαν του, αναδημοσιεύοντας μικρόν απόσπασμα από τον επιβατήριον λόγον του στη Μητρόπολη Αθηνών κατά την 9ην Μαΐου 1998, τότε, που έσφυζε ζωή και ήταν σαν έτοιμος από καιρό για τα μεγάλα άλματα του στις ψυχές του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

“Παιδιά μου!” λέγει. “Χρυσά της Ελλάδος, παιδιά!”.

Κι εμείς, του απαντούμε, τώρα πια:

Σαν ξημερώματα που έρχονται σε έχασε η Ελλάδα, κι όμως μετρούμε εσπερινούς ωσότου έρθει η θύμηση σου!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων