25/01/2019 25/01/2019 Ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στη Χαλκίδα. Τον Πανοσιολογιότατο, υποδέχθηκε εγκάρδια ο Διευθυντής της Δ.Α. Ευβοίας, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Κουφός. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, πραγματοποιήθηκε τελετή Αγιασμού, ενώ συνάμα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το αστυνομικό προσωπικό και να μεταφέρει...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 14:01
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 13:44

Στη Χαλκίδα ο Προϊστ. της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

Διαδώστε:
Στη Χαλκίδα ο Προϊστ. της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στη Χαλκίδα.
Τον Πανοσιολογιότατο, υποδέχθηκε εγκάρδια ο Διευθυντής της Δ.Α. Ευβοίας, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Κουφός. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, πραγματοποιήθηκε τελετή Αγιασμού, ενώ συνάμα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το αστυνομικό προσωπικό και να μεταφέρει προς αυτό τις ποιμαντικές του παραινέσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων