23/11/2018 23/11/2018 Με τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος συναντήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των ιερέων. “Συναντήθηκα με τον ιερό σύνδεσμο κληρικών Ελλάδος ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος. Συμφωνήσαμε ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση να διασφαλιστεί η...
23 Νοεμβρίου, 2018 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2018 - 15:19

Π. Καμμένος σε ΙΣΚΕ: Δίκαια τα αιτήματά σας

Διαδώστε:
Π. Καμμένος σε ΙΣΚΕ: Δίκαια τα αιτήματά σας

Με τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος συναντήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των ιερέων.

“Συναντήθηκα με τον ιερό σύνδεσμο κληρικών Ελλάδος ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος. Συμφωνήσαμε ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση να διασφαλιστεί η εγγύηση του κράτους για τη μισθοδοσία και την ασφάλιση τους, αλλά και η μονιμότητα των κληρικών. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Θρησκευτικό λειτούργημα επιτελούν. Η θέση των ΑΝΕΛ είναι ότι θα αποφασίσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις της ιεραρχίας, αλλά θεωρώ ότι τα αιτήματα τους είναι δίκαια και διασφαλίζουν την ηρεμία στην εκκλησία. Θεωρώ ότι πρέπει με αυτά τα δυο δεδομένα να επιλυθεί η οποιαδήποτε διαφορά υπάρχει σήμερα”.

 

Φωτογραφίες: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων