15/01/2019 15/01/2019 Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών οργάνωσε την επίσκεψη της κατηχητικής συντροφιάς του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως στα παιδιά του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης. Η μέρα ξεκίνησε με την τέλεση της Θ. Λειτουργίας στο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βουλιαγμένης, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο του Ιδρύματος από τον Αιδεσιμολ. Πρωτ....
15 Ιανουαρίου, 2019 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2019 - 10:00

Χαμόγελα στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Διαδώστε:
Χαμόγελα στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών οργάνωσε την επίσκεψη της κατηχητικής συντροφιάς του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως στα παιδιά του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης.

Η μέρα ξεκίνησε με την τέλεση της Θ. Λειτουργίας στο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βουλιαγμένης, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο του Ιδρύματος από τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Κωνσταντίνο Πετάση, υπεύθυνο Ιερέα νεότητος της κατηχητικής συντροφιάς.

Η ηλιόλουστη μέρα βοήθησε τα παιδιά να παίξουν και ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5Χ5. Πριν από την αποχώρηση έγινε κοπή της τη βασιλόπιτας.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: “Θερμές είναι οι ευχαριστίες  στον κ. Απόστολο Κουρουμιχάκη , Διευθυντή του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης και στο προσωπικό για την εγκάρδια φιλοξενία, στον Αιδεσιμ. π. Δημήτριο Παλιούρα, που είχε την ευθύνη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, στον Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Κωνσταντίνο Πετάση, Υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως, και τους κατηχητές του για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας να πραγματοποιήσει αυτή την επίσκεψη. Πολύ όμορφη υπήρξε η διάθεση των παιδιών του κατηχητικού να προσφέρουν παιχνίδια και δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους κατηχητές των ενοριών της Αρχιεπισκοπής, οι οποίοι βοήθησαν στη διεξαγωγή των παιχνιδιών. Με έκδηλη την ικανοποίηση των παιδιών, καθώς αυτές οι δράσεις δίνουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά τους και τα στηρίζουν ηθικά αποχωρήσαμε με την υπόσχεση να τα επισκεφτούμε σύντομα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων