10/12/2018 10/12/2018 Στο πιο παλιό σπίτι της Αθήνας, το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, εξέθεσαν τα χειροποίητα δημιουργήματά τους οι πρόσφυγες και μετανάστες από το «Εκπαιδευτικό Κέντρο για τα Παιδιά του Κόσμου», τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα από την «Εστία» και οι ένοικοι από το Οικοτροφείο «Επανένταξη» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μαζί με το πρότυπο επιστημονικό κέντρο «ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ».     Το σπίτι,...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2018 - 19:29

Χριστούγεννα στο σπίτι της Αγίας Φιλοθέης

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στο σπίτι της Αγίας Φιλοθέης

Στο πιο παλιό σπίτι της Αθήνας, το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, εξέθεσαν τα χειροποίητα δημιουργήματά τους οι πρόσφυγες και μετανάστες από το «Εκπαιδευτικό Κέντρο για τα Παιδιά του Κόσμου», τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα από την «Εστία» και οι ένοικοι από το Οικοτροφείο «Επανένταξη» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μαζί με το πρότυπο επιστημονικό κέντρο «ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ».

 

 

Το σπίτι, όπου έζησε η Αγία Φιλοθέη, υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους από κάθε άκρη της γης σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Υπό τη μουσική της Παιδικής, Νεανικής, Συμφωνικής Ορχήστρας «Νίνα Πατρικίδου» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παιδιά και ενήλικες συμμετείχαν σε βιωματικά δρώμενα, αφηγήσεις παραμυθιών και κυνήγι θησαυρού, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί μα και τόσο ίδιοι.

 

 

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δραστηριοποιείται συστηματικά με παιδιά πρόσφυγες και τις οικογένειές τους μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων μη τυπικής εκπαίδευσης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Κέντρου «Αποστολή για τα Παιδιά του Κόσμου» και της «Εστίας», καθώς και με ψυχικά πάσχοντες μέσω της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Επανένταξη», με σκοπό την ομαλή προσαρμογή και κοινωνική ενσωμάτωσή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων