19/09/2023 19/09/2023 Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης συνδιοργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων, με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την οσιακή κοίμηση του Αγίου Σωφρονίου (Σάχαρωφ) του Έσσεξ και Αγιορείτου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου στον Ι. Ναό Αγ. Παρασκευής Ν....
19 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023 - 10:29

30 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Σωφρονίου του Έσσεξ – Εκδηλώσεις στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Διαδώστε:
30 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Σωφρονίου  του Έσσεξ – Εκδηλώσεις στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης συνδιοργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων, με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την οσιακή κοίμηση του Αγίου Σωφρονίου (Σάχαρωφ) του Έσσεξ και Αγιορείτου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου στον Ι. Ναό Αγ. Παρασκευής Ν. Πεντέλης, με γενικό θεματικό άξονα : «Αιχμάλωτοι της ομορφιάς του Θεού, Αναζητώντας ανθρώπους που μεταμορφώνουν τον κόσμο».

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν λατρευτικές ευκαιρίες και Αγρυπνία, συνεδριακές συναντήσεις, ομιλίες και συζητήσεις, συναυλία, δημιουργική απασχόληση για παιδιά.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων