09/12/2021 10/12/2021 Συνεχίζεται για 3η ημέρα το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώνει η Μ.Κ.Ο «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στον ανακαινισμένο Β΄ όροφο της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία δύο εγνωσμένου κύρους φορέων που έχει ως σκοπό να συνδράμει τους αδύναμους συμπολίτες μας εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Μία...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2021 - 0:02

3η ημέρα του φιλανθρωπικού bazaar της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
3η ημέρα του φιλανθρωπικού bazaar της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του ΕΚΠΑ

Συνεχίζεται για 3η ημέρα το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώνει η Μ.Κ.Ο «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στον ανακαινισμένο Β΄ όροφο της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία δύο εγνωσμένου κύρους φορέων που έχει ως σκοπό να συνδράμει τους αδύναμους συμπολίτες μας εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Μία σειρά από βιβλία, βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα, Χριστουγεννιάτικα είδη, ενδύματα, υποδήματα και αρώματα – καλλυντικά μαζί με δημιουργίες των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών αποτελούν μία πλούσια συλλογή, η οποία απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν το έργο της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και του ΕΚΠΑ για την ανακούφιση των οικονομικά και κοινωνικά αδυνάτων.

Το bazaar που σκοπό έχει την στήριξη των οικογενειών που πλήττονται από την οικονομική κρίση θα λειτουργεί έως τις 16 Δεκεμβρίου (10π.μ. – 16.00μ.μ.).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκαίνια φιλανθρωπικού bazaar της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του ΕΚΠΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων