21/12/2018 21/12/2018 Με χαμόγελα, ευχές και πολύ αγάπη από τη Διεύθυνση, τα στελέχη και τους εθελοντές του ΚΕΣΟ 450 οικογένειες βοηθήθηκαν με την διανομή του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας – Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη(20/12), ώστε να στρωθεί προσεχώς το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους. Εξ αυτών οι 420 έλαβαν την τσάντα με τα βασικά...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:47

450 οικογένειες στήριξε το ΚΕΣΟ

Διαδώστε:
450 οικογένειες στήριξε το ΚΕΣΟ

Με χαμόγελα, ευχές και πολύ αγάπη από τη Διεύθυνση, τα στελέχη και τους εθελοντές του ΚΕΣΟ 450 οικογένειες βοηθήθηκαν με την διανομή του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας – Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη(20/12), ώστε να στρωθεί προσεχώς το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους. Εξ αυτών οι 420 έλαβαν την τσάντα με τα βασικά είδη διατροφής από την έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ στην οδό Αχαρνών 205, ενώ άλλες 30 οικογένειες έλαβαν επισιτιστική βοήθεια μέσω της Τράπεζας Τροφίμων & των Surer Market ΑΒ Βασιλόπουλος. Η τσάντα περιλάμβανε τα απαραίτητα βασικά είδη διατροφής όπως: λάδι, φρέσκο κοτόπουλο, αυγά, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, αρτοσκευάσματα, πολτό ντομάτας, αναψυκτικά, pampers για τα μώρα καθώς σοκολάτες για τα παιδιά.

Στην διανομή παραβρέθηκε και βοήθησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος, που έχει διατελέσει και μέλος του ΔΣ του ΚΕΣΟ, ο οποίος μετέφερε και τις ευλογίες του Πρωτοσύγκελου της ΙΑΑ Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών, ενώ από τα γραφεία των Κεντρικών Υπηρεσιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γιάννης Μίχος. Ήταν τόσο θερμές οι εκδηλώσεις των ωφελουμένων, που κάποιοι μας προσέφεραν καραμέλες, κουραμπιέδες μελομακάρονα, ακόμα και καντάδα με τρανζίστορ μας έκανε ωφελούμενος. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις μας εμψυχώνουν να συνεχίσουμε πιο δυνατά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων