10/01/2022 10/01/2022 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς. Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ενώ παρέστησαν οι Διευθυντές των υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε ο καινούργιος χρόνος να είναι ένας χρόνος ευλογημένος...
10 Ιανουαρίου, 2022 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2022 - 14:09

Αγιασμός για τη νέα χρονιά στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Διαδώστε:
Αγιασμός για τη νέα χρονιά στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ενώ παρέστησαν οι Διευθυντές των υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε ο καινούργιος χρόνος να είναι ένας χρόνος ευλογημένος και κάλεσε όλους «η προσευχή μας να είναι έντονη προς τον Θεό με την παράκληση αυτές οι εορτές, τις οποίες περάσαμε κάτω από δύσκολες καταστάσεις, να είναι οι τελευταίες και να μας δίνει την ευλογία Του, ώστε και «παν έργον αγαθόν και ωφέλιμον» να κάνουμε, αλλά και συγχρόνως να νιώθουμε την χαρά της υγείας και της όμορφης και ειρηνικής ζωής μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων