24/06/2021 15/07/2021 «Πρέπει να γίνει ένα μάθημα για όλους μας, ότι κάθε εμπειρία και κακή εμπειρία είναι και μία αφορμή για να γίνουμε καλύτεροι. Να προβληματιστούμε πού φταίμε, πόσο φταίμε και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που φταίμε» δήλωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με αφορμή την επίθεση σε μητροπολίτες που...
24 Ιουνίου, 2021 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2021 - 22:21

«Άλλο πράγμα η συγχώρεσις, άλλο πράγμα η Δικαιοσύνη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
«Άλλο πράγμα η συγχώρεσις, άλλο πράγμα η Δικαιοσύνη» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πρέπει να γίνει ένα μάθημα για όλους μας, ότι κάθε εμπειρία και κακή εμπειρία είναι και μία αφορμή για να γίνουμε καλύτεροι. Να προβληματιστούμε πού φταίμε, πόσο φταίμε και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που φταίμε» δήλωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με αφορμή την επίθεση σε μητροπολίτες που συνέβη χθες το απόγευμα στο Συνοδικό Μέγαρο και σημείωσε ότι «άλλο πράγμα είναι η συγχώρεσις και άλλο πράγμα η Δικαιοσύνη».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων